- Motor de căutare pentru trasee montane -

Recomandăm: Firefox Netscape Internet Explorer 7
Versiune beta testing 1.2
Promovare Gratuita - Top123
Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau
  •   RO GB FR

Reguli de utilizare

Drepturi de autor
Informaţiile privind traseele şi punctele montane sunt scrise de echipa Infomont, de colaboratori externi sau sunt preluate din Andrei Beleaua – Ghid Turistic, Munţii Făgăraş şi Val.Bălăceanu, Hedda Cristea - Făgăraş şi de pe site-urile cabanelor descrise. Autorul fiecărei descrieri este menţionat la finalul acesteia. Fiindcă este de dorit ca aceste informaţii să fie de actualitate, toţi iubitorii de drumeţii care observă că anumite date nu mai sunt valabile sunt invitaţi să ne trimită o modificare a descrierii. Descrierea va fi publicată cu numele lor ca autori alternativi ai textelor. Sperăm ca Infomont să fie un site interactiv în care descrierile traseelor să fie cât mai actuale. Drepturile de autor aparţin în totalitate autorului fiecărei descrieri.
Aşteptăm cât mai mulţi colaboratori pentru actualizarea descrierilor existente şi pentru completarea bazei de date cu noi descrieri pentru zonele montane din România sau din străinătate neacoperite încă de Infomont.

Disclaimer:
Infomont nu-şi asumă răspunderea legală pentru integralitatea, acurateţea şi actualitatea informaţiilor conţinute deoarece din cauza condiţiilor meteorologice sau de altă natură în orice moment pot interveni modificări pe traseele montane. Recomandăm consultarea Serviciul de Salvamont din zona în care se află traseul pe care doriţi să-l parcurgeţi şi a cabanierilor de la punctele turistice în care doriţi să ajungeţi. Datele de contact ale cabanelor le găsiţi în cadrul descrierilor punctelor turistice respective.

Transparenţa şi caracterul non-profit al site-ului:
Toate veniturile obţinute din publicitate de echipa Infomont vor fi utilizaţi pentru finanţarea unor proiecte ale cluburilor şi asociaţiilor montane din România. Proiectele vor fi alese în urma unui concurs/licitaţii la care pot participa toate cluburile şi asociaţiile montane din România. Demararea unei etape de finanţare va fi iniţiată la cumularea unei sume suficiente pentru realizarea unui proiect. Echipa Infomont ar dori să poată finanţa proiecte de educare a copiilor în spiritul respectului faţă de munte, înţelegerii problemei deşeurilor aruncate pe munte etc. Strângerea veniturilor din publicitatea de pe site şi acordarea finanţărilor proiectelor se vor desfăşura în condiţii de transparenţă totală prin publicarea tuturor informaţiilor în secţiunea site-ului numită „Transparenţă”.
Obiectivul Infomont este de a fi un site care să centralizeze descrierile traseelor şi punctelor montane, devenind util pentru turişti şi, în acelaşi timp, să susţină prin veniturile realizate activităţile de educaţie ecologică şi montană ale cluburilor şi asociaţiilor montane.